Lamellgardiner

Lamellgardiner er et tidsriktig , moderne og elegant alternativ innen solskjerming og interiørdesign. Lamellgardiner er et naturlig valg for store og høye vindusflater. Med sitt stilrene utseende og praktiske funksjoner gir det god kontroll på lysinnslipp og innsyn samtidig som du understreker romfølelsen og høyden under taket. Dukutvalget spenner fra de florlette hvite til tyngre og eksklusive stoffer for en varmere og lunere følelse. Har du et stort skråvindu så er ofte lamellgardiner den beste løsningen. Som standart leveres lamellgardiner med bunnlodd og bunnkjede, om ønskelig kan vi levere med innsveiset lodd.

Loddrett eleganse

Lamellene kan enkelt vinkles, og med er lett drag i en snor trekkes gardinen helt eller delvis til siden; fra midten og ut eller fra en side til en annen. Det er stadig flere som velger betjeningsstang.

Lamellgardiner kan leveres med bredere eller smalerere lameller avhengig av ønsket utrykk. På store glassflater kan det gi et roligere og mer eksklusivt utrykk med bredere lameller. 89 og 127mm er standard, men vi kan også levere andre bredder på forespørsel. I likhet med resten av våre produkter kan også lamellgardiner motoriseres for økt komfort.

Lamellgardiner kan leveres i et utall farger og kvaliteter. Du kan også kombinere flere forskjellige farger i samme gardin, og lamellene kan byttes ut for a tilpasses nye fargekombinasjoner i ditt interiør.

Log in with your credentials

Forgot your details?