Komfort.Kvalitet. Estetikk. 

 Interioflex AS er lokal bedrift med hovedkontor i Fredrikstad og med showroom på Vestby Storsenter. 

Vi vil hjelpe deg med innredningen av drømmehuset ditt (planløsning, personlig stil, belysning, møblering, farger). Våre interiørdesigner har en solid kompetanse. I interiørverdenenen er det viktig å holde seg oppdatert på trender, leverandører, produsenter og ellers andre ting som gjør oss gode i jobben vår. Derfor ønsker vi i Interioflex AS å skape gode relasjoner og ha god kunnskap om de forskjellige bedriftene  og produktene deres.

Interioflex AS tilbyr kun kvalitetsprodukter og en av dem er innvendig solskjerming fra Vemaprodukter AS (norsk produsert) http://vemaprodukter.no. Du får råd, oppmåling og montering gjort av en profesjonell med mange års erfaring, med estetiske og praktiske løsninger både for privat og bedrift. Vi garanterer at ingen i Norge har den kompetansen som våre interiørdesigner har. Det er ikke kun kvaliteten som teller, det må riktig farger, mål og montering til slik at man oppnår et perfekt resultat.

Vi leverer til hele østlandsområdet med hovedtyngde på  Østfold , Akershus , Oslo , Vestfold. Vårt mål er at alle er at alle henvendelser skal besvares innen 24 timer og at vi skal ha bransjens mest fornøyde kunder. Alle innvendig solskjerming produkter leveres med 5 års garanti. Du kan velge om du vil at vi skal montere produktene for deg eller om du vil montere selv. 

Usikker på hvordan din nye designgardin med solskjermingsfunksjon vil ser ut i ditt flotte hjem? Sjekk ut vårt design program. http://designspace-hdc.aocluster.com/?name=vema&language=no

 

Vi veileder deg gjennom hele prosessen. For å kunne gjennomføre et prosjekt legger vi stor vekt på å bli godt kjent med våre kunder og tilpasse prosjektering etter deres personlig behov og ønsker.

Som kunde skal du være trygg på at du har en profesjonell hjelp.

 

wsi-imageoptim-olga-marie-lis

Olga Maria Lis

Daglig leder

Interiørdesigner(Skandinavisk Interiørdesign Skole) 

olga@interioflex.no

41

Marie Aune

Partner

Interiørdesigner(New York Institute of Art and Design)

marie@interioflex.no

 

Kontakt oss gjerne  tlf. + (47) 48049540

Log in with your credentials

Forgot your details?