Duette® og plissegardiner

Lys er noe av det som er viktigst for opplevelsen av rommet. Duette® og plissegardiner  skaper et naturlig dagslys uten kontraster eller skygger, og har flere alternativer for delvis eller hel solskjerming.

Ulike vevstyper og farger gir deg mange muligheter til å skape et personlig interiør med behagelig og naturlig lys. I våre store tekstilkolleksjoner kan du velge blant over 150 Plissetekstiler og over 200 Duette® tekstiler.

Plisse

Plissegardin et mykt og stilrent alternativ. De er fleksible og finnes i flere ulike utførelser  og farger. Plissegardiner passer til de alle fleste vinduer, både loddrette-, skrå-, takk-, trekantvinduer. Det finnes en rekke modeller med forskjellige egenskaper, fra en klassisk fritthengende variant, en fjærbelastet Literise® uten snorer, en svevegardin som dekker nedenfra og opp til motorisert. Plissetekstilene er støvavvisende som innebærer minimalt med renhold . Gardinene produseres under strenge kvalitetskrav av tekstiler, f.eks.

– DustBlock ™ (nyskapende overflatebehanling som fåes på utvalgte stoffer) er en støvavstøtende og fuktavvisende overflate-  motstandsdyktig mot vann og oljebaserte væsker som kaffe, vin og ketchup.

– Topar R Plus  plissegardiner er en fuktavvisende overflate , levetiden forlenges og produktet fremstår som nytt i lenge tid.

Med korte eller ingen snorer er plissegardiner en barne og dyrevennlig løsning, på samme måte som mange av våre andre produkter. Skreddersydde løsninger blir produsert av profesjonelle på Vema produkter AS ,fabrikk i Østfold.

Duette®

Duette® er doble plisserte folder hvor hullet til opptrekkssnoren er i midten. Spesielt godt for soverom. Duette®  er meget god isoleringsevne mot varme og kulde. Duette® med sin doble duk har luftekanaler i duken som danner en isolerende barriere. Det gjør at varmen holder seg inne på vinteren og ute om sommeren. Duette® plissegardin kan redusere varmetapet fra vinduet med opptil 46% på vinteren og redusere varmeinnslippet fra solen med opptil 60% på sommeren. Spesielt i Norge med så variert vær er dette en viktig egenskap som skiller Duette® fra andre løsninger på markedet.  Med andre ord, så blir varmen innendørs om vinteren, og om sommeren gir Duette® deg mulighet til å holde din bolig sval og behagelig.  Duette® leveres med et utvalg forskjellige stoffer, alt fra florlette og nesten gjennomsiktige stoffer til stuen og 100% lystette og aluminiumsbelagte Black-Out til soverommet og kan produseres med farget innside og hvit bakside for ekstra varmedemping om sommeren.

Duette® produseres på Vemaprodukter AS til de fleste vinduer, både loddrette-, skrå-, takk-, trekantvinduer.  Med en Duette® kan du velge akkurat hvilken del av vinduet du vil ha skjermet. Du kan se gress og himmel samtidig som du er skjermet fra innsyn akkurat der du trenger det eller du kan skape en harmonisk atmosfær med kombinasjon mellom lystett og opaque tekstil i  en og samme  gardin. Vi hjelper deg å finne den optimale løsningen til din bolig .Vi hjelper deg å få komfort, hygge og estetikk  i rommet ditt med Duette®

Log in with your credentials

Forgot your details?