Rullegardiner

Rullegardiner er robust og elegant, Vema produkter AS produserer rullegardiner av høy kvalitet i et bredt utvalg av stoffer med forskjellige farger og mønstre. Stoffene kommer også i forskjellige grader av lystetthet.Det finnes også noen stoffer som er flammehemmende for ekstra sikkerhet til for eksempel barnehager, institusjoner og lignende.

Rullegardiner er en enkel, klassisk og tidløs løsning som aldri går av moten. Du kan velge mellom flere forskjellige systemer og duker som spenner fra det lette og ensfargede til mønstrede og helt lystette. Enten det er mørklegging på soverommet eller dekor på stuen, så er rullegardiner en praktisk og elegant løsning. Alle våre rullegardiner tilpasses på millimeteren og lages på Vema produkter AS,  fabrikk på Tomter i Østfold.

Coulisse

Coulisse er et enklere og mer prisgunstig system enn det kompromissløse EOS® 500 for mindre og middels store vinduer uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Utseendemessig er det litt slankere og lettere enn EOS® 500 som gir et rent og diskret utseende. Du har fortsatt muligheten til å velge mellom kjedetrekk, softraise og motoriserte løsninger.

EOS® 500

EOS® 500 er vår mest ekslusive rullegardin. Et nytt system utviklet av Hunter-Douglas som kanskje er verdens beste rullegardin når det kommer til kvalitet, design og stabilitet. Den kan leveres med toppkassett og skinner for ekstra mørklegging og betjenes med kjedetrekk, softraise eller motor. Rullegardinen for deg som er villig for å betale det lille ekstra for kompromissløs kvalitet.

39
22
40

Log in with your credentials

Forgot your details?